صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وزیر‌دفاع:مزاحمت برای نفتکش‌ها را تحمل نخواهیم کرد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه مزاحمتی برای نفتکش‌های خود را تحمل نخواهیم کرد، گفت: اگر مزاحمت‌ها ادامه داشته باشد و تشدید شود، حتما پاسخ قاطع و محکمی خواهند گرفت.
کد خبر: ۹۷۹۷۰۵
| |
11328 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، امیر حاتمی در حاشیه جلسه هیات دولت درباره ایجاد مزاحمت برای نفتکش‌های ایرانی توسط آمریکا اظهار کرد: مزاحمت برای نفتکش‌ها خلاف مقررات و امنیت بین الملل است و فکر می‌کنم هم سازمان‌های بین‌المللی و هم کشور‌هایی که نسبت به امنیت آبراه‌ها حساس هستند، باید نسبت به این موضوع عکس العمل نشان دهند، زیرا این اقدام، راهزنی دریایی است.

وی ادامه داد: سیاست ما هم در این زمینه کاملا روشن است و ما به صراحت اعلام کرده ایم که هیچ گونه مزاحمتی برای نفتکش‌های خود را تحمل نخواهیم کرد.

وزیر دفاع در پایان تصریح کرد: آمریکا و دیگران می‌دانند که ما در واکنش به این موضوع، هیچ گونه تردیدی نداریم و اگر مزاحمت‌ها ادامه داشته باشد و تشدید شود، آن‌ها حتما پاسخ قاطع و محکمی خواهند گرفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار