بازدید 20557
۱

ابتلای ۲۴ گیلانی به بیماری فاسیولا

۲۴ نفر از مردم گیلان به بیماری فصلی فاسیولا مبتلا شدند.
کد خبر: ۹۷۸۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۷ 15 May 2020

 

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: بر اساس نتایج مثبت آزمایشگاهی، تا کنون ۲۴ نفر در گیلان به این بیماری انگلی مبتلا شده‌اند.

ارسلان سالاری مصرف سبزی‌های محلی و فرآورده‌هایی نظیر نمک سبز و زیتون پرورده را که با استفاده از این نوع سبزی‌ها تهیه می‌شود، از علل ابتلا به این بیماری اعلام کرد.

وی بیان کرد: انگل فاسیولا با شست و شوی سبزی‌ها با محلول‌ها و شوینده‌ها از بین نمی‌رود. این انگل در سبزیجات محلی پخته و یا خشک شده در نور آفتاب از بین می‌رود.

سالاری از مردم خواست قبل ازمصرف فرآورده‌های سبزی محلی، آن را در دمای منفی ۱۸ درجه تا ۳ روز نگهداری و بعد مصرف کنند.

او درگیرکردن کبد، خارش و تب را از نشانه‌های فرد مبتلا به فاسیولا اعلام کرد و گفت: بیماری انگلی فاسیولا از انسان به انسان منتقل نمی‌شود.

این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهر تا آبان شیوع می‌یابد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ای بابا لامصب بپزید بخورید دیگه همین یکی کم بود توی گیلان
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # صادق زیباکلام # سیل # خداداد افشاریان
آخرین اخبار
وب گردی