صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ادعاهای جدید وزیرخارجه عربستان علیه ایران

وزیر امور خارجه عربستان بدون اشاره به جنایت آفرینی حاکمان کشورش در یمن به اتهام زنی و فرافکنی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت و مدعی دخالت تهران در امور کشورهای منطقه شد.
کد خبر: ۹۶۰۶۳۶
| |
17948 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از شبکه خبری الجزیره، شاهزاده فیصل بن فرحان ادامه داد که تداوم فشار به ایران برای پرهیز تهران از ادامه دخالت در امور کشورهای همسایه ضروری است.

وی همچنین به حملات تلافی جویانه نیروهای یمنی به کشورش اشاره کرد و افزود که ادامه شلیک موشک از سوی حوثی ها(جنبش انصارالله)، بیانگر جدی نبودن آنها در برقراری آرامش و حل بحران یمن است.

وی در نشست مشترک مطبوعاتی با همتای آلمانی خود در برلین بر ادامه اقدام های بشردوستانه در یمن تاکید کرد.

بن فرحان نگرانی کشورش را نیز در باره اقدام ترکیه نسبت به آنچه اعزام عناصر مزدور به لیبی خواند، ابراز داشت.

منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان