ته چین؛

طرز تهیه کره بادام زمینی

کد خبر: ۹۵۸۱۰۶
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 13 February 2020
تعداد بازدید : 5222
بازدید 10037
بادام زمینی بومی نواحی گرمسیری قاره‌های آمریکا است که هزاران سال پیش توسط آزتک‌ها برای تهیه ماده‌ای خمیری له می شده‌است. کره بادام زمینی نخستین بار در سال 1882 توسط «مارسلوس گیلمور ادسونِ /Marcellus Gilmore Edson» اهل کانادا تولید شد و بیش از یک قرن است که محبوب‌ترین خوراکی در آمریکا و دنیا لقب گرفته است. کره بادام زمینی در دو نوع تولید می‌شود. نوع نخست نرم است و تنها شامل کره می‌باشد اما در نوع دوم تکه‌های خرد شده بادام زمینی نیز به کره اضافه می گردد. طرز تهیه بادام زمینی را با سه طعم مختلف در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری