بازدید 15981

زدن دکمه خروج کافی نیست، نازل را بگذارید!

غیب‌شدن سهمیه بنزین موضوع داغ این روزهاست که طبق آنچه اعلام شد، تنها راه جلوگیری از آن انتخاب روش درست سوخت‌گیری است؛ در غیر این صورت شاهد کاهش یک تا سه لیتری سهمیه خواهید بود.
کد خبر: ۹۵۲۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۳ 19 January 2020

غیب‌شدن سهمیه بنزین موضوع داغ این روزهاست که طبق آنچه اعلام شد، تنها راه جلوگیری از آن انتخاب روش درست سوخت‌گیری است؛ در غیر این صورت شاهد کاهش یک تا سه لیتری سهمیه خواهید بود.

به‌ گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، یکی از باورهایی که درباره استفاده از دستگاه نازل بنزین وجود دارد، این است که اگر پس از اتمام فرایند سوخت‌گیری، دکمه خروج را بزنید و کارت سوخت را خارج کنید کافی است، اما باید گفت که اینگونه نیست و اگر می‌خواهید ضرر نکنید، حتما باید نازل را در جای خود قرار داده و سپس کارت سوخت خود را خارج کنید.

فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت پخش فراورده‌های نفتی - با تایید این موضوع به ایسنا گفت: نحوه درست سوخت‌گیری موضوعی است که تا کنون شرکت پخش به آن تاکید داشته لذا لازم است تا افراد نسبت به این مساله دقت کافی داشته باشند.

به گفته وی، لازم است در ابتدا فرد کارت را در کارتخوان گذاشته رمز را وارد کرده و سوخت‌گیری را آغاز کند و در پایان سوخت‌گیری نیز نازل را قطع کرده و پس از مشاهده علامت و پیغام "کارت خود را بردارید" کارت خود را خارج کند که در این صورت هیچ سهمیه‌ای از افراد کم نمی‌شود.

او علت کم شدن سهمیه بنزین را در صورت عدم رعایت این مراحل جلوگیری از تخلف دانست و افزود: اگر این سیستم پیش بینی نمی‌شد، وقتی فرد کارت را خارج می‌کرد، تا هر میزانی می‌توانست سوخت‌گیری کند، بدون این‌که از سهمیه او کاسته شود؛ به همین دلیل برای جلوگیری از چنین مواردی این طرح در سامانه اجرا شده است.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید بر اینکه این موضوع یکی از شرایطی است که ایمنی سیستم را برای جلوگیری از تخلف افزایش می‌دهد، تصریح کرد: اگر در حین سوخت‌گیری، فرد کارت سوخت خود را بیرون بیاورد، ممکن است بین یک تا ۳.۹۹ لیتر از سهمیه سوخت وی کم شود اما اگر کارت را حین سوخت‌گیری خارج نکند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد و نیاز به هیچ محاسبه ای نیست.

از بامداد روز جمعه ۲۴ آبان، بنزین سهمیه‌بندی شد و بر این اساس قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای (ماهانه ۶۰ لیتر برای خودروهای شخصی) از قرار هر لیتر ۱۵۰۰ تومان، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای از قرار هر لیتر ۳۰۰۰ تومان و قیمت بنزین سوپر نیز از قرار هر لیتر ۳۵۰۰ تومان تعیین شد.

کنترل مصرف سوخت با توجه به میانگین بالای مصرف سوخت، افزایش توان صادرات، مبارزه با قاچاق سوخت و اختصاص منابع حاصل از مدیریت مصرف به مردم به ویژه اقشار ضعیف و کم‌درآمد به صورت مستقیم و نیز کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها و شهرها از جمله اهداف اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین اعلام شده است.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۱۲
دزد بودن دولت و دست کردن تو جیب مردم در همه جا و همه موارد عیان هست فکر کنید همین چند لیتر بنزین که با ترفند خاصی از سهمیه مردم کسر میشود در سال چند بار به خود صاحب کارت سوخت و دیگران فروخته میشود
بابا خجالت بکشید این دله دزدی ها دیگه چیه شرم اوره بخدا
راه های دزدی دولت از مردم
بس کنید این مسخره گری ملت رو
چرا سیستم به جای اینکه 4 لیتر کم کنه جوری عمل نمیکنه که 4 لیتر اضافه کنه آخه
آمدی جانم بقربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا
(تا گندش درنیاد ......)
بهتره که این ایین نامه و تبصره و تذکرات در محل های سوختگیری نصب گردد.
"اگر این سیستم پیش بینی نمی‌شد، وقتی فرد کارت را خارج می‌کرد، تا هر میزانی می‌توانست سوخت‌گیری کند، بدون این‌که از سهمیه او کاسته شود"
من که سر در نیاوردم
اولا اگه مشکل اینه که گفته شده خوب میشد یه طوری برنامه داد که به محض خارج کردن کارت جریان بنزین قطع بشه
ثانیا اگه این مشکل هنوز هم ادامه داره خوب فرد الان هم میتونه با خارج کردن کارت تا هر میزانی سوخت‌گیری کنه نهایتش سه چهار لیتر از سهمیه اش کم میشه که در برار مثلا 30 لیتر بنزین اضافه چیزی نیست
این برج از کارت من 18 لیتر غیب شد چرا الکی میگین یک تا سه لیتر این در حالی بود که تمام مراحل را هم انجام داده بودم
آخه چرا یکی نباید نازل رو سرجاش بزاره ؟ بعضی ها یه کارهایی می کنند ، که آدم شاخ در میاره !
تنها دلیلش می تونه این باشه که طرف بخواد دستگاه صفر بشه و دوباره بنزین بزنه ، که اون هم بدون گذاشتن نازل سرجاش ممکن نیست !
فقط تصور کنید ، شما دارید بنزین می زنید ، بعد بدون اینکه نازل رو سرجاش بزارید ، دکمه خروج رو می زنید یا کارت رو بیرون میکشید ؟ خب الان نازل کجاست ؟ تو باکه ؟ رو زمینه ؟ واقعا کی این کارها رو میکنه ؟
1000جورحقه بازی برای اینکه حق مردم خورده بشه
می توانستند سیستم را طوری طراحی کنند که به محض خارج کردن کارت، سوخت گیری متوقف شود. کار سختی هم نبود. روش فعلی طوری است که اکثر مردم اشتباه می کنند و چند لیتر اضافی از سهمیه شان کم می شود.
مگه برنامه نرم افزار رو آدم ها طراحی نمیکنند؟
پس چرا هر پیمانه 3.99لیترمحاسبه میکنه؟
چرا به مقدار واقعی سوخت دریافتی محاسبه نمیشه؟
یا اینکه هر پیمانه یک لیتر باشه.این واقعا ظلم در حق مردمه.انگار همه کسانی که سوخت گیری میکنند باید ریاضیدان باشند و بتونن مضربی از 3.99 رو محاسبه کنن و بر اساس اون بنزین بزنن.این واقعا دزدی از مردمه وهرکی این طرح رو داده مدیون مردمه .کسانی که نمیدونن چه جوری داره سهمیه بنزینشون از بین میره.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر