ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمادگی آمریکا برای تحریم شرکت‌های خریدار نفت ایران

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که شرکت چینی که به خرید نفت از ایران مشغول است را در لیست تحریم‌های خود قرار خواهد داد.
کد خبر: ۹۵۲۴۴۷
| |
9185 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از اردوپوینت، وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه با اشاره به غیرقانونی بودن خرید نفت از ایران گفت: این مسئله غیرقانونی است و قوانین آمریکا را نقض می‌کند. ما سعی داریم تا تحریم‌های خود را بر تمام نهاد‌هایی که تحریم‌های آمریکا را نقض می‌کنند، تحمیل کنیم. یک نهاد یا شرکت چینی نیز درحال خرید محصولات ایرانی است و ما سعی داریم تحریم‌هایمان را علیه تمام کسانی که قوانین‌مان را نقض می‌کنند اعمال کنیم.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار