کد خبر: ۹۴۹۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰ 10 January 2020
ته دیگ یکی از ته دیگ به قسمتی از پلو که به ته دیگ چسبیده و برشته شده باشد گفته می‌شود. ته دیگی جزء برشته‌ای از غذا است که به دیگ می‌چسبد. ناظم الاطباء می‌گوید: «قسمتی از پلو یا چلو که در ته دیگ رنگ سرخ گیرد و برنج‌ها بهم پیوسته می‌گردد. قسمت زیرین پلو و چلو که سرخ و سخت شده باشد. اگر ته دیگ حاوی مواد دیگری به جز برنج باشد به آن ته چین گفته می‌شود.» در شیوه مرسوم از برنج آبکش برای تهیه ته دیگ استفاده می‌شود اما با برنج کته نیز می‌توان ته دیگ تهیه کرد. اکنون طرز تهیه سه نوع ته دیگ سیب زمینی رنده شده، سیب زمینی ورقه شده و نان لواش را با برنج کته فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: