ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاکید رؤسای جمهور فرانسه و عراق بر لزوم کاهش تنش‌ها

رؤسای جمهور فرانسه و عراق در تماسی تلفنی بر حفظ روابط نزدیک برای اجتناب از گسترش تنش در عراق و منطقه، به دنبال اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی، تاکید کردند.
کد خبر: ۹۴۹۰۸۲
| |
5470 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه سی. ان. ای، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، روز شنبه در تماسی تلفنی با برهم صالح، همتای عراقی خود تاکید کرد که در راستای فرو نشاندن تنش‌ها در خاورمیانه پس از به شهادت رسیدن سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیرو‌های قدس سپاه پاسداران ایران در اثر حمله هوایی آمریکا، تلاش می‌کنند.

در بیانیه منتشر شده از دفتر مکرون، آمده است: رئیس جمهور این دو کشور [عراق و فرانسه]موافقت کردند که در راستای اجتناب از گسترش بیشتر تنش‌ها و اقدام برای تامین ثبات در عراق و مناطق گسترده‌تر، ارتباطی نزدیک را حفظ کنند.

پنتاگون [وزارت دفاع آمریکا]، بامداد روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیرو‌های قدس سپاه پاسداران را طی یک حمله هوایی به شهادت رسانده است.

خبر شهادت سردار سلیمانی، صبح دیروز، از سوی سپاه پاسداران ایران نیز تایید شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟