ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

علیپور، پایان لیگ نوزدهم پرسپولیس را ترک می کند

کد خبر: ۹۴۲۴۳۹
| |
4117 بازدید

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس قصد تمدید قرارداد با سرخپوشان ندارد، در حالی که مدیریت باشگاه پرسپولیس همچنان مصر به این کار است.

به گزارش تابناک ورزشی، فصل جاری برخلاف سه فصل گذشته دوران خوبی برای علی علیپور در پرسپولیس نبوده است و به نظر می‌آید این بازیکن آخرین سال حضورش در جمع سرخپوشان را سپری می‌کند.

قرارداد علی علیپور با باشگاه پرسپولیس در پایان فصل جاری به اتمام می‌رسد و این بازیکن رسماً به محمدحسن انصاری‌فرد اعلام کرده است که قصد تمدید قرارداد ندارد. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس در دو فصل گذشته مبلغ قرارداد علیپور را که از قبل امضا شده و رقم کمی هم بود به طرز چشمگیری افزایش داده است. با توجه به همین مسئله مدیریت باشگاه پرسپولیس انتظار دارد علیپور برای تمدید قراردادش به‌زودی اقدام کند.

علیپور به دنبال ادامه فوتبال خود در اروپاست و چنانچه او در نقل‌وانتقالات تابستانی ترانسفر شود باشگاه پرسپولیس هیچ سودی از این انتقال نخواهد برد. مگر اینکه این باشگاه در نیم‌فصل تصمیم به ترانسفر او بگیرد تا حداقل از نظر مالی سود ببرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟