ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماریا زاخارووا:

روابط میان اعضای ناتو بی‌رحمانه و خشن است

کد خبر: ۹۳۶۵۹۳
| |
3635 بازدید
سخنگوی وزارت خارجه روسیه روابط میان اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را «بی‌رحمانه و خشن» توصیف کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از خبرگزاری تاس، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، روابط میان اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را «بی‌رحمانه و خشن» توصیف کرد. این در حالی است که «هایکو ماس»، وزیر خارجه آلمان، پیشتر اعلام کرده بود که اروپا بدون حضور آمریکا نمی‌تواند از خود دفاع کند.

وی گفت: «روابط در ناتو بی‌رحمانه و خشن است. وزیر خارجه آلمان اخیرا در مصاحبه‌ای اعلام کرد که این کشور و اروپا نمی‌توانند بدون آمریکا از خود دفاع کنند و در نتیجه بدون حضور واشنگتن نمی‌توان سیاست خارجی و امنیتی را پی گرفت.»

زاخارووا افزود: «متعجم که آن‌ها بناست در برابر چه کسی از خود دفاع کنند. احتمالا در برابر یکدیگر!»
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟