ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
خبر

پرسپولیس، دو بازیکن مهمش را جریمه و محروم می‌کند!

به دلیل مسائلی که به وجود آمده علاوه بر جریمه مالی، جریمه تعلیقی هم در نظر گرفته می‌شود تا در صورت تکرار این مسائل با این دو بازیکن برخورد شدیدتری صورت بگیرد.
کد خبر: ۹۳۳۳۸۸
| |
6044 بازدید

کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس برای دو بازیکن این تیم جریمه نقدی و محرومیت تعلیقی در نظر خواهد گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، جلسه انضباطی دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در روز‌های گذشته برگزار شد و قرار است طی یکی دو روز آینده رأی فرشاد احمدزاده و بشار رسن اعلام شود. پس از مشورت‌هایی که اعضای کمیته انضباطی باشگاه انجام دادند به نظر می‌رسد این دو بازیکن با جریمه نقدی و تعلیقی روبه‌رو خواهند شد.

در رأی این دو بازیکن و به دلیل مسائلی که به وجود آمده علاوه بر جریمه مالی، جریمه تعلیقی هم در نظر گرفته می‌شود تا در صورت تکرار این مسائل با این دو بازیکن برخورد شدیدتری صورت بگیرد. از آنجایی که محرومیت این دو بازیکن بیشتر به ضرر باشگاه پرسپولیس خواهد بود به همین دلیل برای احمدزاده و رسن احکام مالی و تعلیقی در نظر گرفته شده و آن‌ها تعهد خواهند داد که دیگر اتفاقات رخ داده را تکرار نکنند.

فرشاد احمدزاده پس از سه جلسه محرومیت در بازی با شاهین بوشهر با کارت قرمز داور روبه‌رو شد و بشار رسن هم به بهانه نداشتن پاسپورت دیرتر از موعد مقرر از عراق به ایران برگشت.

پرسپولیس، دو بازیکن مهمش را جریمه و محروم می‌کند!

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار