ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روسیه سقف کاهش تولید خود در ماه سپتامبر را رعایت نکرد

وزیر انرژی روسیه گفت مسکو تولید نفت خود را در ماه سپتامبر به علت افزایش تولید میعانات گازی برای مدیریت فصل زمستان، روزانه 200 هزار بشکه کاهش داد که کمتر از سقف تعیین شده قرارداد با اوپک است.
کد خبر: ۹۳۱۷۹۹
| |
3800 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، روسیه در ماه سپتامبر بیش از چیزی که انتظار می‌رفت، به علت افزایش تولید میعانات گازی در راستای آماده شدن این کشور برای ماه زمستان، نفت بیشتری تولید کرده است.

تولید نفت روسیه در ماه سپتامبر به نسبت ماه آگوست به 11.25 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است اما همچنان بالای سقف تحت توافق با اوپک برای کاهش تولید قرار دارد. این کشور در ماه آگوست 11.29 میلیون بشکه نفت تولید کرده است.

بر اساس توافق با اوپک، مسکو باید به نسبت سطح تولید ماه اکتبر 2018، روزانه 228 هزار بشکه از تولید نفت خود را کاهش دهد.

الکساندر نوآک، وزیر انرژی روسیه گفته است این کاهش در ماه سپتامبر به روزانه 200 هزار بشکه رسیده است. وی خاطرنشان کرد مسکو می‌کوشد تا به تمامی تعهدات خود در این ماه به طور کامل پایبند باشد.

خبرگزاری تاس به نقل از نوآک نوست: «در میان عوامل دیگر، ما تعهدات ویژه‌ای داریم تا با تولید میعانات گازی دوره زمستان را مدیریت کنیم.»

تولید میعانات گازی به عنوان نفت بسیار سبک، در مجموع آمار تولید نفت روسیه محاسبه می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟