ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اولین انسانی که به مریخ می‌رود یک زن خواهد بود

کد خبر: ۹۳۱۴۳۴
| |
4403 بازدید
زمانی که ناسا برای اولین بار طی ۵۰ سال گذشته موفق به اعزام انسان به کره ماه شود، یک فضانورد زن خوش‌شانس این اقبال را خواهد داشت که به اولین فضانور زنی تبدیل شود که روی ماه قدم نهاده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، "جیم برایدنستاین" (Jim Bridenstine) مدیر ناسا به تازگی اعلام کرد که پس از قدم گذاشتن انسان روی کره ماه، طولی نخواهد کشید که ما شاهد اولین فضانورد زنی خواهیم بود که به کره مریخ قدم می‌گذارد.

وی تاکید کرده که اولین انسانی که به مریخ خواهد رفت، یک زن خواهد بود.

جیم برایدنستاین این صحبت‌ها را در یک کنفرانس خبری مطرح کرده که راجع به اولین پیاده‌روی فضایی کاملا زنانه، برگزار شد.

در این راستا دو فضانورد زن ناسا به نام‌های "کریستینا کخ" (Christina Koch) و "جسیکا میر" (Jessica Meir) موفق شدند به مدت بیش از ۷ ساعت پیاده‌روی فضایی انجام دهند.

به همین خاطر مدیر ناسا این عملیات را یک نقطه عطف دانسته که پس از آن زنان بتوانند در ماه و مریخ هم قدم بگذارند.

در حال حاضر ناسا هیچ برنامه مشخصی برای فرود انسان روی ماه و مریخ ندارد، ولی قطعا بازگشت انسان به ماه اولویت ناسا است، ولی فرود اولین انسان روی مریخ هم می‌تواند در سال ۲۰۳۰ میلادی محقق شود.

درحال حاضر شرکت خصوصی "اسپیس ایکس" هم به کمک ناسا آمده و قصد دارد با استفاده از موشک استارشیپ، به اعزام اولین انسان به ماه و مریخ کمک کند.

احتمال دارد اولین فضانورد زنی که به ماه و مریخ قدم می‌گذارد، از میان فضانوردان فعلی و فعال ناسا انتخاب شود.

ناسا هنوز اعلام نکرده که این فرد کیست، ولی قرار است وی در سال ۲۰۲۴ میلادی روی ماه فرود آید.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار