صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عربستان ۳۰۰ شهروند خود را از لبنان خارج کرد

سفارت عربستان سعودی در لبنان تایید کرد که این کشور در حال "تسهیل" خروج اتباع و گردشگران سعودی از لبنان است.
کد خبر: ۹۳۱۲۱۱
| |
3026 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فرارو، سفارت عربستان سعودی در بیروت به وب‌سایت خبری عرب نیوز گفت: «با توجه به اوضاع امنیتی لبنان و اهمیت امنیت و سلامت اتباع عربستان سعودی، شنبه [۱۹ اکتبر]پس از اینکه ریاض سه فروند هواپیما برای خروج شهروندانش فرستاد، عملیات خروج اتباع ساعت پنج صبح به وقت محلی آغاز شد.»

این سفارت‌خانه هم‌چنین افزود ۳۰۰ شهروند سعودی را تا بعدازظهر روز شنبه از لبنان خارج کرده است، ولی مشخص نکرد تعداد کسانی که قرار است خارج شوند چند نفر است.

این سفارت‌خانه یک هتل در بیروت را برای شروع عملیات خود انتخاب کرده و اعلام کرده است بیشتر کسانی که بیروت را ترک کرده‌اند، گردشگر بوده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار