بازدید 10000
۸

باغدارانی که به روز سیاه نشستند

رضا رحمانی خاطرنشان کرد: با موانع پیش آمده به نظر می‌رسد باید فکری اساسی به حال محصولات باغی اندیشیده شود تا صنایع فرآوری، بسته‌بندی و همچنین احداث سردخانه‌ها تقویت شده تا در فصل برداشت محصول با انباشت محصولات کشاورزی به ویژه سیب روبرو نشویم.
کد خبر: ۹۲۹۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹ 11 October 2019
این روز‌ها حال باغداران مشگین‌شهری به ویژه تولیدکنندگان سیب مساعد به نظر نمی‌رسد و آن‌ها مجبورند به قیمت بسیار نازل محصول خود را به فروش برسانند.

به گزارش ایسنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان حضور در مشگین‌شهر و در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد تدابیر صادراتی ویژه برای صدور سیب به خارج از کشور اظهار کرد: ما همچنان در صادرات سیب درختی به عراق با مشکل روبرو هستیم و شرایط برای این صادرات مهیا نیست.

رضا رحمانی خاطرنشان کرد: با موانع پیش آمده به نظر می‌رسد باید فکری اساسی به حال محصولات باغی اندیشیده شود تا صنایع فرآوری، بسته‌بندی و همچنین احداث سردخانه‌ها تقویت شده تا در فصل برداشت محصول با انباشت محصولات کشاورزی به ویژه سیب روبرو نشویم.

وی بیان کرد: البته اخیرا تمهیدات لازم برای ذخیره‌سازی سیب و همچنین پرتغال شب عید با همکاری بازرگانی داخلی انجام شده تا بخشی از التهاب بازار گرفته شده و به قیمت واقعی سیب عرضه شود.

این اظهارات نه چندان راهگشا و موثر در درمان این مشکل باغداران نه تنها موانع را حل نخواهد کرد بلکه دمیدن بر آتش برافروخته دل باغدارانی خواهد بود که این روز‌ها مجبور هستند محصول باغات خود را به کمتر از ۵۰۰ تومان به فروش رسانده و حتی در تامین نیاز‌های اولیه خود با مشکلات عدیده‌ای روبرو شوند.

باغداران مشگین‌شهری که یک در میان با مشکل سرمازدگی و یا به فروش نرفتن محصولشان روبرو هستند، در سال‌های اخیر اعتراض خود را به وضعیت نابسامان تولید محصولات باغی اعلام کردند که در این بین بریدن درختان سیب و همچنین رهاسازی این محصول در جاده‌ها از جمله این اعتراضات بوده که همچنان فریادی که به گوش مسئولان برسد، وجود ندارد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۸
باید فهمید چرا عراق اینطوری رفتار می کند اصلا اختیار این واردات به عراق چرا با تخزیب بازار ایران هماهنگ باشه وقتی کالایی در ایران کم است ویا به اندازه تند و تند همان کالا به عراق صادر می شود ولی وفتی تولیدات زیاد است عراق جلوی صادرات به بهانه واهی می گیرد وزرات وگمرک عراق با دستورات امریکایی ها تنظیم شده ست
و مردمی که به روز سیاه نشستند
يعني چي كه هر سال سيب رو دست باغدار ها ميمونه ؟ لابد به جاي سيب بايد درخت ديگري كاشته بشه چون عرضه سيب بيش از مصرفش هست .
شرم بر دولت، یک کیلو سیب از نصف قیمت یه آب معدنی کوچیک کمتر... تولید کننده= بدبخت، دلال= کارآفرین خوشبخت
همین محصول در تهران کیلویی ۷ الا ۸ هزار تومان بدست مردم میرسد ؟ اینها همه اش فیلم مسولین ،و دلالان است که دستشان در یک کاسه است ؟، فساد عاقبت ملت ،و مملکت را ویران میکند ؟،، همهٔ تولیدات اینگونه است ؟،،،
یعنی دولت بیاد ضرر اینا رو جبران کنه ؟؟ پس از این ببعد هر کی یک بقالی زد و ضرر کرد باید ضررش را دولت جبران کند ؟؟
یعنی اون سالهایی که سود میبردند ( و اگر سود نمیبردند اصلا شروع به تولید نمیکردند ) میامدند به همه اعلام میکردند که ما 40 درصد سود بردیم ؟؟
همه به اسم تولید کننده و فلان و بیسار میخان از خزانه کشور خسارت بگیرن !!!! برنج در دنیا 6-7 هزار تومان است در اینجا 20 تا 30 هزار تومان میفروشند میگن ضرر هم کردیم بیاین زیان ما را بدین . خودرو در ایران 70 درصد از همه دنیا گرانتر است . خودروسازان تاحالا هزاران میلیار تومان از خزانه پول گرفتن همش هم میگن ضرر کردیم .
الان بهتری فرصت است دولت سیب را خریداری و به زوار کربلا بدهد
سيب لك دار كرم زده به چه دردي مي خوره ؟ مجبور نيستين سيب نامرغوب توليد كنين .
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها