صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپولیس با ربیع خواه 32ساله، دوسال تمدید کرد!

کد خبر: ۹۱۰۵۰۲
| |
4677 بازدید

هافبک دفاعی پا به سن گذاشته پرسپولیس که زمزمه هایی مبنی بر خروج او از لیست باشگاه شنیده می شد، در توافق جدید با مدیران این تیم قراردادش را به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، محسن ربیع خواه، هافبک دفاعی پرسپولیس که طی روز‌های اخیر حواشی زیادی را متوجه خود می‌دید، در مذاکره با مدیران این تیم، قرارداد خود را به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد.

ربیع خواه که فصل گذشته تحت عمل جراحی رباط صلیبی قرار گرفته بود، طی مدت حضور برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس به عنوان بازیکنی که در بیشتر پست‌ها به میدان رفته، نقش آفرینی کرد و اکنون این بازیکن 32 ساله قرارداد خود را دو فصل دیگر تمدید کرد و تا پایان فصل بیستم در این تیم خواهد ماند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟