صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تعلیق مذاکرات میان آمریکا و طالبان در دوحه

کد خبر: ۹۰۹۸۱۴
| |
5185 بازدید
مقام‌های آمریکا و طالبان تصمیم گرفتند مذاکرات صلح را به مدت دو روز به حالت تعلیق دربیاورند.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، مقام‌های آمریکا و طالبان امروز -شنبه- تصمیم گرفتند مذاکرات صلح را به مدت دو روز به حالت تعلیق دربیاورند تا طرف‌های رقیب افغان بتوانند در دوحه با یکدیگر دیدار کنند.

این خبر را مقام‌های طالبان اعلام کردند.

این در حالی است که پیشتر یک مقام پیشین طالبان گزارش داده بود که نمایندگان آمریکا و این شبه‌نظامیان ممکن است بر سر مدت زمان خروج نیرو‌های ایالات متحده از افغانستان به توافق برسند. یک مقام طالبان امروز گزارش داد که دو طرف توافق کردند گفتگو‌ها را متوقف کنند تا نمایندگان طالبان بتوانند با هیئت نمایندگی افغانستان دیدار داشته باشند.

«سهیل شاهین»، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در دوحه، گفت که مذاکرات میان این گروه و آمریکا پس از گفتگو‌ها با طرف افغان ادامه خواهد یافت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار