ته چین؛

دستور پخت خورش مرغ و آلو

کد خبر: ۹۰۷۷۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 26 June 2019
تعداد بازدید : 3684
بازدید 9821
۱
خورش مرغ و آلو یکی از غذاهایی است که طرفدار خاص خود را دارد و به واسطه استفاده از آلو، یا آن را خیلی دوست دارید یا اصلاً طرفدارش نیستید. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اين غذا ايرانيه ؟ هنديه ؟ مال كجاست ؟ ادويه هندي تو غذاي ايراني مزه اصلي رو از بين مي بره .