صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ریاض: حکومت کنونی ترکیه به ریاست اردوغان دشمن عربستان است

رئیس اتاق بازرگانی ریاض، دولت کنونی ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان را دشمن عربستان و مقامات آن خواند.
کد خبر: ۹۰۲۵۴۷
| |
4605 بازدید

رئیس اتاق بازرگانی ریاض، دولت کنونی ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان را دشمن عربستان و مقامات آن خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، عجلان العجلان رئیس اتاق بازرگانی ریاض، دولت کنونی ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان را دشمن عربستان و مقامات آن خواند.

وی افزود: سخنرانی ها، مواضع و هجمه های سازماندهی شده دولت ترکیه ضد عربستان برای همه آشکار شده است. من امروز به صراحت می گویم که دولت کنونی ترکیه به رهبری اردوغان دشمن عربستان و مقامات و ملت آن است.

العجلان تاکید کرد: هر گونه سرمایه گذاری یا گردشگری عربستان در ترکیه به مثابه حمایت از این دشمن است.

شایان ذکر است که روابط ریاض و آنکارا به دنبال قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد رژیم سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه به دست عوامل محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، بحرانی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار