ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خطیر:سرمربی استقلال هفته آینده معرفی می شود

کد خبر: ۹۰۱۲۷۶
| |
4934 بازدید

علی خطیر، معاون ورزشی باشگاه استقلال که گفته می شد استعفا کرده است، اعلام کرد که سرمربی جدید آبی‌پوشان در هفته آینده معرفی خواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی، علی خطیر در حاشیه مراسم هشتمین سالگرد درگذشت مرحوم ناصر حجازی اظهار داشت: حجازی یکی از اسطوره‌های باشگاه استقلال است و زحمات زیادی برای این تیم کشید. کسی نمی‌تواند زحمات او را نادیده می‌گیرد. وی در مورد بی‌نظمی در مراسم تصریح کرد: این موضوع را قبول دارم، اما چون حجازی یکی از اسطوره‌های فوتبال است، ازدحام جمعیت وجود دارد. با این حال، بی‌نظمی در شأن مرحوم حجازی نیست و سعی خواهیم کرد در مراسم‌های بعدی شرایط را بهتر کنیم.

معاون ورزشی باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که سرمربی آینده آبی‌پوشان چه زمانی انتخاب می‌شود، گفت: هفته آینده سرمربی استقلال معرفی می‌شود و قطعاً سرمربی بعدی ما خارجی خواهد بود. خطیر در رابطه با بحث حضور مامه تیام در استقلال خاطر نشان کرد: برخلاف اینکه گفته می‌شود تیام پول سنگینی خواسته است، باید بگویم منتفی شدن حضور او در استقلال تنها به خاطر مسائل مالی نبود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار