ته چین؛

طرز تهیه شیرینی دوریاکی

کد خبر: ۸۹۴۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۸ 27 April 2019
تعداد بازدید : 1811

مواد لازم:
چهار عدد تخم‌مرغ بزرگ
صد و چهل گرم(دو سوم پیمانه) شکر
دو قاشق غذاخوری عسل
صد و شصت گرم(1 و 1/3 پیمانه) آرد چند منظوره
یک قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری آب
عصاره لوبیا قرمز شیرین ژاپنی

بازدید 15770
دورایاکی یکی نوع واگاشی (شیرینی ژاپنی) است. این شیرینی از نظر ظاهری شباهت‌هایی با یک برگر دارد زیرا با دو عدد پن‌کیک گرد و ریختن مواد در بین این دو درست می‌شود. در نسخه اصیل ژاپنی از پوره لوبیا قرمز شیرین بین دو پن‌کیک استفاده می‌شود اما می‌توانید به جا آن از هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید، شکلات، ارده، خامه و غیره. طرز تهیه دوریاکی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری