صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش ایران به عملیات تروریستی اخیر در پاکستان

کد خبر: ۸۹۳۰۶۷
| |
5792 بازدید

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران عملیات تروریستی اخیر در پاکستان را شدیدا محکوم کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عملیات تروریستی اخیر در جاده اوماره به گوادر که منجر به جانباختن ١٤ تن از نیروهای نظامی و امنیتی پاکستان شد را به شدت محکوم و با دولت، مردم و ارتش این کشور ابراز همدردی کرد.

موسوی تاکید کرد: تروریسم پدیده شومی است که جز با همکاری همه جانبه کشورهایی که قربانی آن هستند از بین نخواهد رفت.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با دولت برادر و همسایه پاکستان در تمام عرصه های اطلاعاتی، امنیتی و عملیاتی برای مبارزه با تروریسم اعلام می کند.

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران نیز در توئیتی این حمله ترو‌ریستی را به شدت محکوم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟