ته چین؛

روش تقسیم کردن و پرس‌بندی ماهی

کد خبر: ۸۷۹۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۰ 21 February 2019
تعداد بازدید : 245
بازدید 3479
برش قسمت‌ها یا پرس‌های مجزا ماهی می‌تواند مشکل باشد. باید قبل یا بعد از پخت تقسیم و پرس‌بندی کرد؟جواب بستگی به این دارد که ماهی را می‌خواهید گرم یا سرد سرو کنید. در این ویدیو تقسیم و پرس‌بندی ماهی سالمون را هم قبل و هم بعد از پخت نشان داده می‌شود تا به این نتیجه برسیم که کدام بهتر است.
اشتراک گذاری