ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هاآرتص: اسرائیل همپیمان غیر رسمی در حمله به یمن است

روزنامه اسرائیلی هاآرتص گزارش داد که اسرائیل همپیمان غیر رسمی در ائتلاف سعودی اماراتی در جنگ به یمن است.
کد خبر: ۸۷۸۹۸۳
| |
2062 بازدید

روزنامه اسرائیلی هاآرتص گزارش داد که اسرائیل همپیمان غیر رسمی در ائتلاف سعودی اماراتی در جنگ به یمن است.

به گزارش ایسنا، این روزنامه در جزئیات این امر اعلام کرد، یکی از شرکت‌های تحت مالکیت اسرائیل نیروهایی را که در کنار ائتلاف سعودی در یمن می‌جنگند، آموزش می‌دهد.

هاآرتص نوشت، این شرکت با نام و پوشش امارات فعالیت می‌کند و نیروهایی را آموزش می‌دهد که در نبرد الحدیده شرکت دارند.

از سوی دیگر، این روزنامه اظهار داشت که شرکت‌های خصوصی آمریکایی خدمات خود را به امارات و عربستان در جنگ علیه یمن می‌فروشند و این شرکت‌ها را افسران ارشد مدیریت می‌کنند.

این روزنامه افزود، افسران ارشد سابق آمریکایی که در سیا کار می‌کنند، ثروت هنگفتی را در ازای خدمات به عربستان سعودی و امارات دریافت می‌کنند.

به گزارش هاآرتص، شرکت‌های آمریکایی خدمات جمع آوری اطلاعات و فرماندهی یگان‌های اجیر شده در جنگ علیه یمن را ارائه می‌دهند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار