ته چین؛

دستورپخت اردک با سس انار با بشقاب آرایی

کد خبر: ۸۷۶۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۰ 07 February 2019
تعداد بازدید : 974

مواد لازم:
اردک و سس انار:
یک عدد اردک
یک عدد کرفس
4 عدد پیاز
2 عدد هویج
چند سفیده تخم‌مرغ
پوره کنگر فرنگی:
آب لیمو
6 عدد کنگر فرنگی
ریواس شیرین یا شکر اندود شده:
یک عدد ریواس
شربت ساده(دو قسمت آب و یک قسمت شکر)

بازدید 6744
خواص گوشت اردک حتی از گوشت مرغ نیز بیشتر می‌باشد و فواید بسیاری دارد. خوردن گوشت اردک بسیار مفید و بی نظیر است. در این ویدیو دستور پخت گوشت اردک با سس انار و دو نوع بشقاب آرایی بی نظیر را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری