کد خبر: ۸۷۳۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹ 29 January 2019

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
سه حبه سیر
یک قاشق چای‌خوری زردچوبه آسیاب شده
یک قاشق چای‌خوری بذر زیره سبز
نمک و فلفل برای متعادل سازی مزه و طعم‌دهی
چهار عدد ران مرغ بزرگ
یک عدد پیاز سفید
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو پیمانه آب
شانزده کلاله‌ زعفران
نصف یک لیمو کهنه و مانده
یک چهارم پیمانه زیتون
دو عدد کنگر فرنگی
یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده

 

مرغ مراکشی غذایی بی‌نظیر و سرشار از طعم‌های بی‌نظیر است. به جای استفاده از سینه مرغ از ران مرغ استفاده می‌شود که آبدارتر و خوش‌طعم‌تر از سینه است. این مرغ با زردچوبه، زیره سبز و زعفران و سیر وغیره طعم دهی می‌شود و ترکیب زیبا و لذیذی از طعم‌هاست. این مرغ با کینوآ و سبزیجات عالی از آب در می‌آید. دستور پخت این غذای خوشمزه را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: