ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پوتین تلفنی با مادورو گفت‌وگو کرد

کد خبر: ۸۷۲۷۳۳
| |
3658 بازدید

پوتین تلفنی با مادورو گفت‌وگو کرد

رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ونزوئلایی‌اش، بر حمایت مسکو از دولت قانونی ونزوئلا تأکید کرد.
پوتین تلفنی با مادورو گفت‌وگو کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز پنج‌شنبه در تماس تلفنی با «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا، از دولت قانونی کاراکاس حمایت کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پوتین در این گفت‌وگوی تلفنی بر آمادگی روسیه برای همکاری با ونزوئلا «در سطوح مختلف» تأکید کرده است.

از شب گذشته که «خوان گوایدو» با حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی خود را رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا خواند، بارها در مورد تبعات مداخله خارجی در امور ونزوئلا هشدار داده است.

علاوه بر روسیه، کشورهایی چون ایران، ترکیه، کوبا و سوریه هم بر لزوم احترام به نهادهای قانونی ونزوئلا تأکید کرده و هشدار داده‌اند که تلاش برای کودتا یا اقدام نظامی در ونزوئلا می‌تواند به بروز بحران در منطقه منجر شود.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟