صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روایت فارس از ماجرای شکنجه اسماعیل بخشی

کد خبر: ۸۶۶۹۲۵
| |
14424 بازدید
یک منبع آگاه گفت: اسماعیل بخشی در روز‌های منتهی به آزادی‌اش در دیدار با یک مقام مسئول پرونده اعمال هرگونه شکنجه را تکذیب کرده بود.

به گزارش «تابناک» در پی انتشار پستی در فضای مجازی از سوی اسماعیل بخشی کارگر مشغول در کارخانه نیشکر هفت تپه که ۲۵ روز بعد از آزادی از زندان تازه روز گذشته مدعی اعمال شکنجه در بازداشتگاه وزارت اطلاعات شده بود، یک مقام آگاه از پرونده وی در گفتگو با خبرنگار فارس ابعاد جدیدی از این ادعا را فاش کرد.

وی ضمن تکذیب ادعای مطرح شده از سوی اسماعیل بخشی گفت: در روز‌های منتهی به آزادی اسماعیل بخشی یک مقام مسئول در فضایی ازاد در دیداری که با وی داشت در مورد صحت ادعا‌های مطرح شده در زمان بازداشت مبنی بر اعمال شکنجه از وی پرس و جو کرد که این فرد با رد شایعات مطرح شده {در فضای مجازی} گفته بود وضعیتش در زندان آنگونه که {در فضای مجازی} مطرح می‌شود نیست و هیچگونه شکنجه‌ای روی وی صورت نگرفته است.

این مقام آگاه از پرونده اسماعیل بخشی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: مطابق صحبت‌های صورت گرفته در دیدار آن مقام مسئول با بخشی، وی از شرایط نگه‌داری در بازداشت نیز گلایه‌ای نداشته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟