ته‌چین؛

روش تمیز کردن و پوست کندن کنگر فرنگی

کد خبر: ۸۶۱۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۵ 17 December 2018
تعداد بازدید : 2738
بازدید 13056
کنگر فرنگی، در منابع طب سنتی ایرانی ارده شاهی نوعی گیاه یکساله، بومی جنوب اروپا و کناره مدیترانه‌است. غنچه این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آب‌پز پخته می‌شود. همچنین، در ایتالیا، این گیاه اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است. کنگر فرنگی یا آرتیشو گیاهی است علفی که در ایران نیز پرورش داده می‌شود و در طب جدید عصاره آن به صورت آمپول یا قطره بنام کوفیتول تجویز می‌شود. در این ویدیو طرز تمیز کردن و پوست کندن کنگر فرنگی را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری