ته چین؛

دستور پخت پوره سیب زمینی

کد خبر: ۸۴۹۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۰ 10 November 2018
تعداد بازدید : 4083

مواد لازم:
6 عدد سیب زمینی بزرگ پوست کنده شده و خرد شده
2 پیمانه خامه غلیظ
سه چهارم پیمانه کره
فلفل به مقدار لازم

بازدید 9617
پوره سیب زمینی برای اولین بار در انگلستان در غذاهایی مانند "شپردز پای" و "کاتج پای" مورد استفاده قرار گرفت که در خورش گوشت گاو یا گوسفند با سطحی از پوره سیب زمینی پوشانده می‌شد. بعدها از این پیش غذای خوشمزه در کنار استیک ها و دیگر غذاها مورد استفاده قرار گرفت. در این ویدیو دستور پخت این پیش غذای خوشمزه را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری