ته چین؛

طرز تهیه کیک بلک فارست

کد خبر: ۸۳۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹ 02 October 2018
تعداد بازدید : 3666

مواد لازم:
دو و یک هشتم پیمانه آرد
سه پیمانه شکر
سه چهارم پیمانه پودر کاکائو شیرین نشده
یک و نیم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
سه چهارم قاشق چای‌خوری جوش شیرین
سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک
سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن گیاهی
یک قاشق غذاخوری و یک قاشق چای‌خوری وانیل
دو کنسرو آلبالوی ترش نیم کیلویی
نصف پیمانه آب آلبالو
یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
سه پیمانه خامه پرچرب سرد
یک سوم پیمانه شکر شیرینی پزی

بازدید 17846
کیک بلک فارست برگرفته از کیکی آلمانی است که نامش از منطقه جنگل سیاه آلمان می‌آید. این دسر آلمانی به افراد مختلفی نسب داده می‌شود. این دسر خوشمزه با لعاب آلبالو روی آن سرو می‌شود و اکنون در کشورهای مختلف شناخته شده است و شکل های مختلفی من جمله بلک فارست سوئدی نیز وجود دارد. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری