ته چین؛

دستور پخت ران مرغ تند

کد خبر: ۸۳۴۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۶ 17 September 2018
تعداد بازدید : 1874

مواد لازم:
رانهای مرغ دوازده عدد
یک چهارم پیمانه تکه های کره
سس تند 140 گرم
نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز
سس بلوچیز یک و نصفی پیمانه

 

بازدید 7760
ران مرغ بهمراه بال مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاهای افراد در سرتاسر دنیا هستند. با دستور پخت در این ویدیو شما می‌توانید ران مرغ تند را درست کنید و به عنوان یک میان وعده یا وعده اصلی میل کنید.همراه این غذا سس بلوچیز که از ترکیب پنیر بلوچیز، شیر و خامه بدست می‌آید استفاده شده است که طعمی متفاوت و عاملی خنک کننده در کنار تندی مرغ‌هاست. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری