ته چین؛

دستور پخت سوپ لوبیا سفید ایتالیایی

کد خبر: ۸۳۱۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱ 13 September 2018
تعداد بازدید : 880

مواد لازم:
یک عدد پیاز
یک حبه سیر
یک دسته اسفناج
دو کنسرو لوبیای سفید 400 گرمی
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک ساقه کرفس
یک کنسرو آب مرغ 400 گرمی
دو پیمانه آب
یک هشتم قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری آب لیمو

 

 

بازدید 9415
سوپ به عنوان غذایی مغذی در آشپزی ایتالیایی قبل از غذای اصلی سرو می‌شود که به آن پریمو می‌گویند. در بعضی مناطق این کشور سوپ حتی بیشتر پاستا سرو می‌شود. در این ویدیو دستور پخت سوپ لوبیا سفید ایتالیایی را می‌بینید که همراه با سبزیجات مختلفی سرو می‌شود.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط