ته چین؛

دستور پخت لقمه اسپاگتی

کد خبر: ۸۱۹۷۶۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۰ 25 July 2018
تعداد بازدید : 429

مواد لازم:
170 گرم اسپاگتی
یک و نصفی قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک و نیم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
دو قاشق غذاخوری سس پاستا
دوازده عدد گوشت قلقلی 30 گرمی

بازدید 3605
در این دستور پخت غذای معمول اسپاگتی با گوشت این بار به شکل لقمه‌های تک نفره و مخصوص پیش غذا به جای غذای اصلی آموزش داده می‌شود. اسپاگتی با گوشت که با عنوان اسپاگتی بولونیز شناخته می شود معروفترین نوع اسپاگتی است. با این دستور غذا دیگر به اسپاگتی با گوشت نگاه سابق را نخواهید داشت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط