ته چین؛

طرز تهیه دسر اکلر شکلات

کد خبر: ۸۱۲۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۶ 28 June 2018
تعداد بازدید : 788

مواد لازم:
دو الی سه بسته بیسکوییت عسلی
سه پيمانه شير
دو بسته 100 گرمی پودينگ وانيل فوري
يک بسته 220 گرمی خامه همزده
450 گرم لعاب شکلات

بازدید 6715
اِکلِر گونه‌ای نان‌شیرینی خامه‌ای فرانسوی‌ است که با دو لایه نانِ نسبتا دراز تهیه ‌شده با خمیر پفی و خامه کاستارد، یا خامه همزده شده در میان آن‌ها، تهیه می‌شود. نانِ به‌کاررفته در اِکلر شبیه به نان مورد استفاده در نان خامه‌ای است، هرچند خامه درون آن می‌تواند با انواع ترکیب‌های دیگر نیز درست شود. معمولاً روی اِکلر لایه‌ای از کارامل یا شکلات می‌ریزند.
اشتراک گذاری