ته چین؛

طرز تهیه مرغ تیکا ماسالا

کد خبر: ۸۱۱۷۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۷ 27 June 2018
تعداد بازدید : 699

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری کره
یک پیاز خرد شده
چهار حبه سیر له شده
یک قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری زنجبیل
یک قاشق چایخوری فلفل کاین
نصف قاشق چایخوری دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه
یک کنسرو 390 گرم سس گوجه فرنگی
یک پیمانه خامه پر چرب
دو قاشق چایخوری پاپریکا
یک قاشق غذاخوری شکر سفید
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
چهار سینه مرغ بدون پوست و استخوان
نصف قاشق چایخوری پودر کاری
نصف قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر

 

بازدید 7768
چیکن تیکا ماسالا غذایی است که از تکه‌های پخته مرغ در سس ادویه‌دار (ماسالا) پخته می‌شود. این سس معمولاً خامه‌دار، ادویه‌دار و نارنجی رنگ است. گفته شده چیکن تیکا ماسالا محبوبترین غذا در رستوران‌های بریتانیاست و «یک غذای ملی واقعی» خوانده شده است که در اصل غذایی هندی است.
اشتراک گذاری