صفحه خبر لوگوبالا تابناک

راز اصرار آمریکا بر گزینه های نظامی علیه کره شمالی

کد خبر: ۷۶۸۳۴۵
| |
6565 بازدید

وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعاهای خود علیه کره شمالی تاکید کرد علت پافشاری کاخ سفید بر گزینه های نظامی این است که دیپلمات های آمریکایی در مذاکره با پیونگ یانگ دست بالا را داشته باشند.

به گزارش فارس، طبق گزارش خبرگزاری رویترز، متیس در گفت‌وگو با همتای خود از کره جنوبی در هاوائی، گفت دیپلماسی قرار است کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را به مسیر تعقل هدایت کند.

وزیر دفاع آمریکا که یک روز بعد از اظهارات وزیر خارجه کره جنوبی مبنی بر غیرقابل قبول بودن گزینه‌های نظامی علیه کره شمالی سخن می‌گفت تصریح کرد گزینه‌های نظامی برای این هستند که اطمینان حاصل شود دیپلمات‌های آمریکایی از موضع قدرت مذاکره می‌کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار