ته‌چین؛

طرز تهیه بنیه یا دونات فرانسوی

کد خبر: ۷۵۸۸۸۴
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۱ 26 December 2017
تعداد بازدید : 785

مواد لازم
نصف پیمانه آب در دمای اتاق
یک قاشق غذاخوری خمیرمایه
یک چهارم پیمانه روغن صاف قنادی
نصف پیمانه شکر
یک قاشق چایی‌خوری نمک
یک پیمانه آب جوش
یک پیمانه شیر تغلیظ شده
هفت و نیم پیمانه آرد
چهار پیمانه روغن گیاهی
شکر قنادی به مقدار لازم

بازدید 8246
اگر که برای صبحانه و یا عصرانه خود نیازمند شیزینی یا یک خوراکی خوشمزه هستید، این بنیه‌های جذاب را امتحان کنید. بنیه که به آن دونات فرانسوی هم می گویند به آسانی قابل پختن هستند و می‌تواند دقیقا همان شیرینی باشند که شما می‌خواهید با صبحانه و یا عصرانه میل نمایید.
اشتراک گذاری