صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

درخواست بقایی برای برگزاری علنی دادگاه

کد خبر: ۷۳۵۴۹۴
| |
5344 بازدید

حمید بقایی با ارسال نامه‌ای خطاب به قاضی حیدری رییس شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت، خواستار برگزاری علنی دادگاه‌اش در روز ۲۵ مهرماه شد.

به گزارش ایسنا، متن نامه حمید بقایی  به شرح زیر است:

بسمه تعالی
 
جناب آقای حیدری
 
قاضی محترم شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت
 
باسلام همانطور که استحضار دارید مطابق قانون برگزاری جلسات دادگاه‌ها به صورت علنی می باشد، اخیراً اخباری در سطح عمومی شنیده شده که حاکی از آن است که حکم محکومیت اینجانبان از هم اکنون و قبل از تشکیل دادگاه مشخص و تعیین شده است و حتی اینگونه گفته می شود که جلسات دادگاه صرفاً برای رعایت صورت ظاهری و نمایشی است؛ لذا جهت رد این اخبار و همچنین اثبات استقلال دادگاه و غیر سیاسی بودن پرونده لطفاً دستور فرمایید تمامی جلسات دادگاه با حضور عموم مردم به صورت کاملاً علنی برگزار شود.

قطعاً در آینده تاریخ ایران علنی بودن دادگاه و قضاوت منصفانه شما در این زمینه به ثبت رسیده و خط بطلانی خواهد بود بر این تصور که دادگاه تصمیم خود را برای محکومیت اینجانبان از قبل اخذ نموده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...