ته چین؛

روش تشخیص و برش آناناس رسیده

کد خبر: ۷۲۸۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۵ 10 September 2017
تعداد بازدید : 1435
بازدید 10281
آناناس یا کاجدیس نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است. این میوه نوعی میوه چندگانه است که در علم باغبانی به آن سینکارپ گفته می شود. پوست کندن و برش این میوه به خاطر نوع پوسته بیرونی آن که غیر قابل مصرف می‌باشد کمی سختر از میوه های دیگه است در این ویدیو نحوه بریدن آناناس را فرا می‌گیریم.
اشتراک گذاری