بازدید 81377
۸

چگونه خواص درمانی «شیر» را ۱۰ برابر کنیم؟

کد خبر: ۷۱۹۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲ 07 August 2017
طب امروزی تأکید به خوردن فراوان شیر دارد مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج می‌برند.

به گزارش تسنیم، برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق شیر است و شیر را تا مفاصل می‌برد.

این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می‌رساند لذا توصیه می‌شود شیر را همراه دارچین میل کنید؛ برای این کار هنگام گرم کردن شیر می‌توانید پودر دارچین را به آن اضافه کنید یا اینکه اگر چوب دارچین دارید، می‌توانید پس از تهیه چای دارچین، مقداری از این چای را با شیر ترکیب و میل کنید.

با این کار شیر هم خیلی خوشمزه می‌شود و هم خیلی خوشبو و مشکلات نفخ حاصل از خوردن شیر که در برخی افراد ایجاد می‌شود را رفع می‌کند؛ پس افرادی که نمی‌توانند شیر بخورند، شیر همراه دارچین را می‌توانند به راحتی و به لذت میل کنند.

ضمناً با خوردن شیر یک لینت مزاج خیلی معمول بوجود می‌آید که اذیت‌کننده و اسهالی نیست بلکه مفید است همچنین می‌توانید به شیر و دارچین مقدار کمی عسل اضافه کنید که خوشمزه‌تر و مفیدتر می‌شود؛ مصرف یک الی دو لیوان شیر در روز کفایت می‌کند و خوردن شیر در حالی که ناشتا هستید کاملاً مضر است.

شیر پاستوریزه یا استرلیزه مورد تأیید نیست بلکه منظور از شیر، شیر محلی تازه گاو یا گوسفند است که از مراکز مورد تأیید تهیه شده و جوشانده شده است.

بهترین روش جوشاندن این است که مقداری آب به شیر اضافه کنید و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا همان مقدار آب بخار شده و خارج شود؛ خوردن شیر همراه با میوه از ممنوعیات مصرف همزمان مواد غذایی است، شیر را با خرما و عسل می‌توانید میل کنید اما با خوردن هر نوع میوه دیگری مانند موز و … باعث فاسد شدن شیر و فساد معده می‌شود همچنین مصرف شیر‌کاکائو صنعتی نیز به هیچ وجه مورد تأیید نیست.

بجای مصرف شیر‌خشک برای کودکانی که در کنار شیر مادر، از شیر‌خشک استفاده می‌کنند، توصیه می‌شود شیر بز و اگر در دسترس نبود شیر گاو به همراه عسل استفاده شود، اضافه کردن دارچین نیز مفید است.

چربی شیر مفید است و باعث جذب بهتر کلسیم شیر می‌شود لذا شیر را با همان درصد چربی طبیعی خود به راحتی می‌توان استفاده کرد؛ برای کاهش مصرف چربی و کاهش کالری از خوردن سرخ‌کردنی و فرآورده های صنعتی پرهیز کنید.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۸
کدام شیر؟
همان شیری که در گاوداریها حیوان بیچاره را مجبور به خوراندن کود شیمیایی و نمک بهمراه علوفه میکنند تا بواسطه نوشیدن اب فراوان بخاطر عطش ازدیاد چند برابری شیر داشته باشد؟؟
سردبیر محترم تابناک
با سلام و احترام
بیشتر مطالب مقاله فوق کاملاً غیر علمی و بر گرفته از مجلات زرد می باشد. صحیح تر اینست که در خصوص فرآورده های خام دامی (شیر، عسل و تخم مرغ و ......) از دامپزشکان متخصص بهره بگیرید. مشورت هیچ ضرری ندارد.
عنوان کردن مطالب درمانی بدون ذکر منابع موثق دانشگاهی قابل قبول نیست.لطفا منابع علمی پزشکی-دانشگاهی مورد تایید وزارت بهداشت در زمینه موارد فوق را بفرمایید تا استفاده کنیم.
دارچین مبدرق شیر !! به چه معناست
شیر پاستوریزه و استرلیزه مورد تایید نیست؟!!!!!!!!
کل علم دنیا رو زیر سوال بردید شما.
شیر خشک باضافه مواد شیمیایی خودش باندازه کافی خاصیت دارد!
لطفا منبع خبر را بفرمایید!!!

شیر پاستوریزه یا استرلیزه مورد تأیید نیست!!!!!!؟؟؟؟؟؟
در بسیاری از کشورهای پیشرفته برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام، مصرف شیرخام ممنوع است و فروش آن به غیر کارخانه جرم محصوب میشود اما در کشور ما که آمار بیماریهای مشترک مثل تب مالت بالاست شما تبلیغ مصرف شیر خام میکنید؟؟؟

لازم است اضافه کنم حتی ترشح شیرخام و قطرات آن که در محیط زندگی مثل آشپزخانه و یا بدن ریخته شود میتواند بیماری را انتقال دهد!

در ضمن ارزش غذایی شیر پاستوریزه از همه شیرها بالاتر است و جوشاندن زیاد و دمای بالا باعث میشود بسیاری از مواد غذایی با ارزش شیر و ویتامینهای آن ار بین برود
عالی عالی تازه خوشحال شدم
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان