ته چین؛

دستور پخت ران بره برشته

کد خبر: ۷۰۹۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶ 05 July 2017
تعداد بازدید : 2185
مواد لازم:
یک چهارم پیمانه عسل
دو قاشق غذاخوری سس خردل
و یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه خورد شده
دو قاشق غذاخوری رزماری تازه
یک قاشق غذاخوری پوست لیموی رنده شده
سه حبه سیر
ران بره 2.25 کیلوگرم
یک قاشق غذاخوری نمک دریایی دانه درشت
ژله نعنا
بازدید 17933
ران بره یکی از غذاهایی است که احتمالاً کمتر کسی به صورت منحصر به فرد تجربه کرده و به همین دلیل دستور پختش فراگیر نیست. با ما همراه باشید تا طرز پخت این غذای خوشمزه که با عسل و رزماری پخته می شود را یاد بگیرید
اشتراک گذاری