صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رضایی: عربستان می‌خواهد نقش صدام را ایفا کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است که عربستان می‌خواهد نقش صدام را ایفاء کند و مسئولان کشور باید ائتلاف جدید علیه ایران را جدی بگیرند.
کد خبر: ۶۹۶۶۰۶
| |
7986 بازدید

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود تأکید کرد: عربستان شاید بخواهد خود، نقش صدام را هم ایفا کند و مسئولان کشور باید ائتلاف جدید علیه ایران را جدی بگیرند.

به گزارش تسنیم، متن یادداشت محسن رضایی به شرح زیر است:

عربستان در ابتدای انقلاب اسلامی به جای دوستی، کشورهای حوزه خلیج‌فارس را تحت عنوان شورای همکاری درمقابل ایران سازماندهی کرد و موضوع سه جزیره را دستاویز مخالفت خوانی خود و آنها با ایران قرار دارد.

نتیجه این رفتار، تحریک صدام و جنگ هشت ساله بود. عربستان امروز هم پس از بیداری اسلامی درمصر و منطقه، پا را جلوتر گذاشته و به تشکیل ائتلاف کشورهای اسلامی و آمریکا روی آورده و با متهم کردن ایران، لشکرکشی جدیدی راه انداخته است، با این تفاوت که دیگر صدامی در منطقه نیست و عربستان شاید بخواهد خود، نقش صدام را هم ایفاء کند. مسئولان کشور این ائتلاف را جدی بگیرند.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟