ته چین؛

طرز تهیه چیزکیک ژاپنی

کد خبر: ۶۹۳۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶ 13 May 2017
تعداد بازدید : 711
 
مواد اولیه:
6 عدد تخم‌مرغ
پنیر خامه‌ای 300 گرم
چهار قاشق غذاخوری (60 گرم یا یک‌چهارم پیمانه) کره بدون نمک
شکر 160 گرم
خامه قنادی پرچرب 200 گرم
آرد کیک (9 قاشق غذاخوری) 80 گرم
پوست رنده شده نصف لیمو
دو قاشق غذاخوری (30گرم) آب لیمو
دو قاشق غذاخوری مربای زردآلو
بازدید 12356
کیک پنیر یا چیز کیک شیرینی مغذی و پرمایه‌ای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامه‌ای و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود. این کیک سابقه پخت طولانی دارد و حدود 200 سال است که پخته می‌شود. نوع نیویورکی آن اصیل‌ترین نوع چیز کیک است که پخت آن نیاز به رعایت نکات ریز بسیاری دارد. برای تهیه چیز کیک غالباً از پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته‌شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند. دستور پخت نوع ژاپنی این کیک را که پخت آن پیچیده و پر از نکات ریز است در این ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری