برخورد پلیس با حرکات مخاطره آمیز در چهارشنبه‌سوری

سخنگوی نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه پلیس منعی برای تخلیه هیجانی مثبت جوانان ندارد، از رصد فضای مجازی و حقیقی در آستانه چهارشنبه پایانی سال برای برخورد با هرگونه حرکات مخاطره آمیز در این شب خبر داد.
کد خبر: ۶۶۹۷۳۰
| |
6944 بازدید
سخنگوی نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه پلیس منعی برای تخلیه هیجانی مثبت جوانان ندارد، از رصد فضای مجازی و حقیقی در آستانه چهارشنبه پایانی سال برای برخورد با هرگونه حرکات مخاطره آمیز در این شب خبر داد.

سردار سعید منتظرالمهدی در گفت و گو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نزدیک شدن به چهارشنبه پایان سال و برنامه ریزی پلیس برای این شب اظهار داشت: خوشبختانه در سال های اخیر شاهد بلوغ فکری مردم بوده ایم و رعایت این امر از سوی مردم و پرهیز از حرکات خطرآفرین در این شب توسط بخش اعظم جامعه، شاهدی بر این موضوع است.

سخنگوی نیروی انتظامی افزود: معتقدیم که تخلیه هیجانی مثبت جوانان هیچ منعی ندارد و حتی ما نیز باید فرصتی برای این تخلیه هیجان مثبت ایجاد کنیم ولی قطعا پلیس بر حسب وظیفه ذاتی و قانونی خود از هرگونه حرکت مخاطره آمیز که باعث ایجاد مزاحمت برای دیگران نیز می شود ممانعت به عمل خواهد آورد.

وی خاطرنشان کرد: ما از مدتی پیش رصدهای خود را در این بخش تشدید کرده ایم و خوشبختانه در فضای مجازی و فضای حقیقی کنترل و نظارت داریم.

منتظرالمهدی در پایان از کشفیات قابل توجه مواد محترقه از معدود افراد سودجو خبر داد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی