ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
سومین انفجار امروز افغانستان؛

سفیر امارات در «مهمانخانه قندهار» زخمی شد

در سومین انفجار امروز در افغانستان، این بار در مهمانخانه والی قندهار انفجار صورت گرفت که بر اثر آن سفیر امارات متحده عربی زخمی شده است.
کد خبر: ۶۵۵۸۱۹
| |
5179 بازدید
در سومین انفجار امروز در افغانستان، این بار در مهمانخانه والی قندهار انفجار صورت گرفت که بر اثر آن سفیر امارات متحده عربی زخمی شده است.

به گزارش دفترمنطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، دقایقی پیش مهمانخانه والی قندهار در حالی که میزبان سفیر امارات متحده عربی بود شاهد انفجار مهیبی بود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بر اثر این انفجار علاوه بر سفیر امارات متحده عربی و همایون عزیزی والی قندهار 8 نفر دیگر زخمی و 3 نفر در این حادثه کشته شده‌اند.

تاکنون از جزئیات این حادثه خبری منتشر نشده و گروهی مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته است. با این حال برخی نزدیکان به والی قندهار می‌گویند این حادثه ناشی از انفجار دو کپسول گاز بوده است.

سفیر امارات متحده عربی برای دیدار با والی قندهار از کابل به این ولایت سفر کرده است.

این در حالی است که بعدازظهر امروز نیز بر اثر دو انفجار در منطقه اداری «دارالامان» در نزدیکی پارلمان افغانستان 31 نفر کشته و 70 نفر زخمی شدند.

صبح امروز نیز لشکرگاه مرکز ولایت هلمند شاهد انفجاری شدید بود که بر اثر آن 7 نفر جان خود را از دست دادند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟