ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آسانسور جان زن 75 ساله را گرفت

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: استفاده از بالابر غیراستاندارد موجب کشته شدن زن 75 ساله در تبریز شد.
کد خبر: ۵۷۰۵۵۱
| |
11325 بازدید
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: استفاده از بالابر غیراستاندارد موجب کشته شدن زن 75 ساله در تبریز شد.

حبیب حسینقلی‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: با اعلام این حادثه در ساعت 2:15 بامداد امروز به مرکز اورژانس 115 تبریز کاردان‌های این مرکز به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این اتفاق به دلیل استفاده از بالابر غیر استاندارد در یک ساختمان سه طبقه رخ داد، گفت: این بالابر وسط پله‌ها به‌کار گرفته شده بود که گیر کردن سر این زن هنگام استفاده و دیر متوجه شدن اعضای خانواده و همسایه‌ها نسبت به موضوع موجب جان باختن وی شد.

مسئول روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: هیجان تماشاگران حوادث گاها منجر به دخالت در امر امدادرسانی می‌شود که این دخالت شدت صدمات وارده به مصدومان را بالا می‌برد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟