ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صدور وثيقه‌ي 350 ميليونی براي عباس پاليزدار

عباس پاليزدار به اتهام اقدام عليه امنيت كشور به چهار سال حبس تعزيري، انتشار و افشاي اسناد سري، محرمانه و دولتي به سه سال حبس تعزيري، خيانت در امانت به يك‌سال حبس تعزيري، تحصيل مال نامشروع به يك‌سال حبس تعزيري و رد مال به مجلس شوراي اسلامي به مبلغ شش ميليون و ‌207 هزار و ‌642 ريال، تهمت و افترا به شكات به شش ماه حبس تعزيري و نشر اكاذيب نيز به شش ماه حبس تعزيري محكوم شده بود كه پس ازابلاغ راي، وكيل مدافع وي به راي صادره اعتراض كرده است.
کد خبر: ۵۶۰۳۱
| |
6045 بازدید

شعبه‌ي 76 دادگاه كيفري استان تهران براي عباس پاليزدار وثيقه‌ي 350 ميليون توماني صادر كرد.

به گزارش ايسنا، اواخر هفته‌ي گذشته شعبه‌ي 76 دادگاه كيفري استان تهران به رياست قاضي مديرخراساني، وثيقه‌ي 350 ميليون توماني براي عباس پاليزدار صادر كرد تا در صورت توديع آن مقدمات آزادي وي از زندان رجايي شهر كرج فراهم شود.

بر اساس اين گزارش، عباس پاليزدار به اتهام اقدام عليه امنيت كشور به چهار سال حبس تعزيري، انتشار و افشاي اسناد سري، محرمانه و دولتي به سه سال حبس تعزيري، خيانت در امانت به يك‌سال حبس تعزيري، تحصيل مال نامشروع به يك‌سال حبس تعزيري و رد مال به مجلس شوراي اسلامي به مبلغ شش ميليون و ‌207 هزار و ‌642 ريال، تهمت و افترا به شكات به شش ماه حبس تعزيري و نشر اكاذيب نيز به شش ماه حبس تعزيري محكوم شده بود كه پس ازابلاغ راي، وكيل مدافع وي به راي صادره اعتراض كرده است.

راي صادره به ديگر متهمان پرونده نيز ابلاغ شده است و پس از ابلاغ به مدت 20 روز فرصت اعتراض وجود دارد كه در صورت اعتراض‌ ديگر متهمان به راي صادره، پرونده براي رسيدگي به دادگاه تجديدنظر استان ارسال خواهد شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار