صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سه تجمع امروز در مقابل مجلس

جمعی از معلمان پیش دبستانی در اعتراض به عدم تبدیل وضعیت خود امروز مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
کد خبر: ۴۳۰۶۶۷
| |
10332 بازدید

پذیرفته شدگان آزمون استخدامی استانداری های سراسر کشور در سال های 90 و 91، جمعی از معلمان پیش دبستانی و جمعی از سران عشایر و طوایف صبح امروز (یکشنبه) مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش ایرنا، تجمع کنندگانی که در آزمون استخدامی استانداری های سراسر کشور پذیرفته شده اند، خواستار استخدام خود شدند.

نماینده این تجمع کنندگان گفت: این تجمع کنندگان در آزمون استانداری ها در سال های 90 و 91 شرکت کردند و پذیرفته شدند ولی تاکنون مراحل استخدام آنان طی نشده است.

وی تعداد این افراد را حدود پنج هزار نفر بیان کرد.

همچنین جمعی از معلمان پیش دبستانی در اعتراض به عدم تبدیل وضعیت خود امروز مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

تجمع دیگر، مربوط به سران عشایر و طوایف استان های ایلام، کرمانشاه و خوزستان بود.

این افراد می گویند در زمان هشت سال دفاع مقدس در قالب نیروهای مسلح از مرزهای کشورمان دفاع کردیم و قرار بود در این نیروها جذب شویم ولی تاکنون استخدام نشده ایم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟