صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دور بعدی مذاکرات از یازدهم تیر ماه در وین

پنجمین دور مذاکرات ایران و ١+٥ درباره راه حل جامع هسته‌ای در حال حاضر در وین در جریان است
کد خبر: ۴۰۹۴۷۷
| |
5947 بازدید
منابع مطلع از برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 درباره گام پایانی توافقنامه ژنو از یازدهم تیر ماه در وین خبر دادند.

منابع مطلع در گفت‌وگو با فارس در وین، از برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 از دوم ژوییه (11 تیر ماه) بررای ششمین بار در وین خبر دادند.

پنجمین دور مذاکرات ایران و ١+٥ درباره راه حل جامع هسته‌ای در حال حاضر در وین در جریان است.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که تقریبا نگارش متن توافقنامه هسته‌ای با مقداری کندی آغاز شده و در عین حال یادآور شد که اختلافات اساسی هنوز وجود دارد.

وی عنوان کردک بحث‌ها بسیار سخت هستند. بعضی مواضعی که توسط 1+5 گرفته می‌شود کاملا غیرقابل قبول است و امیدواریم با واقع‌بینی کار را به پیش ببرند.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران خاطرنشان کرد که آغاز نگارش متن به معنای تفاهم درباره مفاهیم نیست و هنوز اختلافات بسیار اساسی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار